Miksi työajalla tapahtuvaan ruokailuun kannattaa panostaa? Eikö se riitä, jos hotkaisee pari voileipää ja jugurtin omalla työpisteellään, samalla tietokonetta naputellen? Haittaako se mitään, jos jättää lounaan väliin?
Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa 3.4.2019 keskustellaan ruuan merkityksestä työtehoon ja palautumiseen. Lisäksi tarkastellaan suomalaista lounaskulttuuria sekä ruokahävikkiä. Aiheesta puhuu ruoka-aktiivi, apulaisprofessori Mari Sandell, joka tutkii aisteja, ruoan aistimista ja syömiskäyttäytymistä Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa. Häntä haastattelee mm. Mauno-ravintoloita pyörittävän Manu Eventsin viestintäjohtaja, Turun food ambassador Heli Nieminen.
Tilaisuudessa tarjoillaan Maunon uusi, ilmastoystävällinen aamiainen.
Aika: keskiviikkona 3.4.2019 klo 8-9.30
Paikka: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Cave-teatteri
Ilmoittautumiset (29.3. mennessä): www.lyyti.in/Yritysta_kehiin_lounas
Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen markkinoinnissa.